Carta | NuBel
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Carta

    • Para comenzar

    • Alcachofas fritas con tapenade y taramusalata

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      Fried artichokes with tapenade and taramosalata

    • Sardinas con trompetas de los muertos y remolacha ahumada

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      Sardines with trumpets of the dead mushrooms and smoked beet

    • Buñuelos de merluza con mojo de jengibre y chalotas

      15

      Hake fritters with ginger mojo and shallots

    • Focaccia de calabaza, rulo de cabra, anacardos y salvia

      16

      Pumpkin focaccia, goat cheese roller, cashews and sage

    • Arroz ahumado de setas con burrata

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      Smoked mushrooms risotto with burrata cheese

    • Tiradito de lomo bajo macerado en ají amarillo con puré de batata-miso y guacamole

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      Beef loin tiradito marinated in aji Amarillo sauce with miso-sweet potato and guacamole

    • Calamar salteado con brócoli y yema de huevo curada

      15

      Squids sauté with broccoli and cured egg yolk

    • Calabacín relleno de txangurro a la donostiarra, suquet y pan frito

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      Stuffed courgette with Donosti txangurro (spider crab), suquet and fried bread

    • Caballa ahumada sobre alboronia y garbanzos crujientes especiados

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      Smoked mackerel on a bed of alboronia (vegetables and legumes) and spiced crispy chickpeas

    • Ensalada de Kale, tomates cherry confitados, granada y aliño de yogurt

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      Kale salad, confit cherry tomatoes and pomegranate and pickles with yogurt dressing

    • Nugets de pollo con zamburiñas sobre crema de coliflor y verduras glaseadas

      18

      Chicken nuggets (with variegated) and scallops on a cauliflower cream and glazed vegetablescomen

    • Para seguir

    • Salmonete asado con nabo daikon guisado, alioli de wasabi y fideua de sus espinas

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      Roasted red mullet with stewed daikon turnip, wasabi aioli and fideua from its spines

    • Mero a la plancha en salsa carbonara y calabaza confitada con sus semillas

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      Grilled grouper fish in carbonara sauce and pumpkin confit with its seeds

    • Pulpo glaseado al ajo negro, milhojas de patata agria y cogollos macerados

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      Glazed octopus in black garlic, potato millefeuille and marinated lettuce hearts

    • Pollo picantón a las 5 especias chinas con tartaleta de endivias y chips

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      Poussin in 5 Chinese spices with a chicory tartlet and chips

    • Albóndigas de carrillera y foie en salsa Perigourdine setas y cebollitas asadas

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      Beef cheeks meatballs and foie in Perigourdine mushroom sauce and roasted baby onions

    • Presa ibérica con remolachas guisadas al vinagre de módena

      24

      Iberian pork shoulder with roasted beetroots in Modena vinegar

    • Costilla de wayu con roubouchon, mostaza verde y rulo de pepino y enokis

      24

      Wayu ribs with roubouchon, green mustard and cucumber and enokis roller

    • Para terminar

    • Cheesecake NuBel

      7

      Cheesecake NuBel

    • Torrija flambeada con naranja y helado de vainilla

      7

      Torrija flambé with orange and vanilla ice cream

    • Mouse de aguacate y lima con su pepita de cacao sobre chutney de piña asada

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      Avocado and lime mousse with its cocoa chip on grilled pineapple chutney

    • Texturas de chocolate

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      Chocolate textures

    • Flan de arroz con leche, helado de azafrán y cardamomo y cous-cous de arroz inflado

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      Rice pudding, saffron and cardamom ice cream and puffed rice cous-cous